Betaling

Indezi.no har to betalingsalternativer: Vipps og Visa/MasterCard

Vipps

Dersom du ønsker å betale med Vipps-appen på mobiltelefon: Huk av for "Nets" i kassen. Når du går videre til betaling, dukker Vipps opp som et av alternativene i betalingsvinduet til Netaxept. Der legger du inn telefonnummer, og et push-varsel blir sendt til din mobiltelefon. Kjøper har fire minutter til å bekrefte betalingen i Vipps-appen. Logg inn i appen, og godta betalingen ved å trykk på "betal"-knappen. Dersom betalingen er godkjent, mottar kunden en kvittering i Vipps-appen, samt en betalingsbekreftelse fra indezi/ Savanna Metro AS. 

Her kan du lese mer om hvordan du laster ned Vipps (Ekstern link)

Visa/ Kredittkort

Du kan også velge å betale med Visa og eller MasterCard i kassen. Vi bruker Netaxept fra Nets som betalingsformidler og kortinnløser.

Netaxept er en elektronisk betalingsløsning som tilfredsstiller de strengeste sikkerhetskravene til kredittkortutstederne. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk, og blir ikke sendt videre til nettbutikken.

Når du har gått gjennom ordren, godkjent salgsbetingelsene og trykket "bestill", sendes du videre til Netaxepts betalingsvindu. Du autoriserer betalingen ved hjelp av Bank ID. Da blir beløpet reservert. Summen blir først trukket når vi sender ut varen/e.

For kunder under 18 år ber vi om skriftlig godkjennelse fra foresatte for kjøp med bankkort. 

Les våre salgsbetingelser her

Les vår personvernerklæring her

Vil du betale med Vipps? Velg "Nets" som betalingsmetode i kassen. Da vil Vipps dukke opp som et betalingsalternativ sammen med Visa og MasterCard i betalingsvinduet til Netaxept.

Følg oss på:

lagt til handlevogn